Bagetky s ředkvičkovým máslem

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lehká svačinka, předkrm nebo cokoliv co se vám hodí. Výborná kombinace s fresh ředvičkou.

Doba přípravy

15 minut

Typ jídla

Předkrm

8 ks středních ředkviček
3 lžíce másla
3 lžíce tvarohu
1 velká bageta (asi 240 g)
sůl
pepř

Postup přípravy

Troubu předehřejte na 180 °C. Omyté ředkvičky nastrouhejte na hrubší straně struhadla. V míse je osolte a pak vyždímejte vypocenou vodu. Teprve pak je smíchejte s máslem a tvarohem. Bagetu přepulte a obě části podélně rozřízněte a nasucho opečte v troubě. Nechte malinko zchladnout a pak je namažte ředk­vičkovým máslem a ozdobte plátky ředkviček. Podle chuti osolte

Osobní vyzvednutí

Velkoobchod Míča-Bagoňová
Jarní 44c, 61400, Brno – Maloměřice
+420 603 849 306
info@mica-bagonova.cz

O nás

Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Mapa rozvozu
Kontakt

Vytvořilo webové studio PAGEART.CZ

0
    0
    Váš košík
    Košík je prázdný

      Suroviny pro recept Bagetky s ředkvičkovým máslem

      12.90 

      Procházením webu mojebedynka.cz vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.