Recepty

Příprava: 15 minut

Lehká svačinka, předkrm nebo cokoliv co se vám hodí. Výborná kombinace s fresh ředvičkou.

Příprava: 90 minut

Quiche [kyš] je tradiční francouzský druh slaného koláče, který je poměrně lehký na přípravu a přitom skvěle chutná.

Příprava: 55 minut

Skromná polévka už jen ze své podstaty. Zároveň perfektně vystihuje českou kuchyni – jak z mála udělat něco moc

Příprava: 45 minut

Legendární salát z římského salátu a krutonů. Jako jeho tvůrce se obvykle uvádí italský kuchař působící v Mexiku a v USA, Cesare Cardini (1896–1956), na jehož počest je

Příprava: 45 minut

Guacamole je naprosto geniální omáčka, pomazánka či dip, podle toho, jak ji chcete použít. Základem je vyzrálé avokádo, cibule,

Příprava: 120 minut

Boloňská omáčka je italská omáčka založená na mase, jež je typická pro město Bologna. Tradičně se používá pro přípravu

Příprava: 120 minut

Kulinární specialita z Nice pocházející z roku 1780 – ratatouille je směs zeleniny, podušené na olivovém oleji podobně jako
Chody
Suroviny
Doba vaření

Osobní vyzvednutí

Velkoobchod Míča-Bagoňová
Jarní 44c, 61400, Brno – Maloměřice
+420 603 849 306
info@mica-bagonova.cz

O nás

Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Mapa rozvozu
Kontakt

Vytvořilo webové studio PAGEART.CZ

0
    0
    Váš košík
    Košík je prázdný

      Procházením webu mojebedynka.cz vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.