Recepty
Příprava: 55 minut
Skromná polévka už jen ze své podstaty. Zároveň perfektně vystihuje českou kuchyni – jak z mála udělat něco moc
Příprava: 45 minut
Pokud máte rádi jednoduchou pastu s dobrým pestem, neváhejte a pusťte se do vaření. Recept je opravdu nenáročný a rychlý a k jeho zvládnutí
Příprava: 45 minut
Legendární salát z římského salátu a krutonů. Jako jeho tvůrce se obvykle uvádí italský kuchař působící v Mexiku a v USA, Cesare Cardini (1896–1956), na jehož počest je
Příprava: 45 minut
Guacamole je naprosto geniální omáčka, pomazánka či dip, podle toho, jak ji chcete použít. Základem je vyzrálé avokádo, cibule,
Příprava: 120 minut
Boloňská omáčka je italská omáčka založená na mase, jež je typická pro město Bologna. Tradičně se používá pro přípravu
Příprava: 120 minut
Kulinární specialita z Nice pocházející z roku 1780 – ratatouille je směs zeleniny, podušené na olivovém oleji podobně jako
Chody
Suroviny
Doba vaření