Recepty

Příprava: 55 minut

Skromná polévka už jen ze své podstaty. Zároveň perfektně vystihuje českou kuchyni – jak z mála udělat něco moc

Příprava: 45 minut

Legendární salát z římského salátu a krutonů. Jako jeho tvůrce se obvykle uvádí italský kuchař působící v Mexiku a v USA, Cesare Cardini (1896–1956), na jehož počest je

Příprava: 45 minut

Guacamole je naprosto geniální omáčka, pomazánka či dip, podle toho, jak ji chcete použít. Základem je vyzrálé avokádo, cibule,

Příprava: 120 minut

Boloňská omáčka je italská omáčka založená na mase, jež je typická pro město Bologna. Tradičně se používá pro přípravu

Příprava: 120 minut

Kulinární specialita z Nice pocházející z roku 1780 – ratatouille je směs zeleniny, podušené na olivovém oleji podobně jako
Search
Chody
Chody
Suroviny
Suroviny
Doba vaření
Doba vaření
0
    0
    Váš košík
    Košík je prázdný